Blog Cik Emma: Giveaway Kenanganku & Blog

15 May 2011

Giveaway Kenanganku & Blog

Dah lama rasanya aku tak update blog ni.. Rindu termatlah sangat pada blog aku yang tak seberapa ni.. Tapi semestinya ada kenangan pahit dan manis yang tak dapat aku lupakan sewaktu aku berblog... Aku yakin begitu jugak dengan korang kan??

Dari situ tercetusnya ilham untuk aku adakan Giveaway Kenanganku & Blog ini. Di harapkan mendapat sambutan :)

Macam mana nak join Giveaway ni??

1. Korang semestinya ada blog dan seorang blogger
4.Letak banner di atas dan linkkan ke entry ini.
5.Buat entry bertajuk Giveaway Kenanganku & Blog dan ceritakan kenangan korang masa berblog.(Takdak Limit...post je ikut suka hati korang..dan pastikan entry tu menarik.. :p)
6.Dah siap publish entry?? Tinggalkan link entry korang kat komen entry ni.
7. Tag 2 orang atau lebih dan pastikan diaorang tahu tentang GA ini...
(ada hadiah untuk top refferal)

SELESAI SUDAH!!! SENANG JER KAN??

HADIAH UNTUK YANG BERTUAH:

Hadiah Utama : Wallpaper deco sticker
 Wall Sticker Shoppe Fanpage



Hadiah Saguhati 5 pemenang bertuah akan ditempek ditapak iklan khas blog cik emma selama sebulan...(pemenang juga akan dipilih berdasarkan cerita yang menarik sahaja...)

Hadiah untuk Top Referall :

Keychain Angry Birds

TUNGGU APA LAGI!! MARI JOIN SEKARANG :))

PERINGATAN : Pastikan korang tinggalkan link hanya sekali saja di dalam komen.. HARAP MAKLUM.... :)

Jika ada sesiapa yang berminat untuk sponsor hadiah tambahan sila hubungi saya di facebook http://www.facebook.com/roshima.shella

Terima kasih :)

TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 15 MAY 2012

SENARAI PESERTA GIVEAWAY ----> KAT SINI

12 comments:

HaNiFaH HiDaYaH said...

dengan lafaz bismillah nifah join..:)

http://hanifahpunyer.blogspot.com/2012/01/giveaway-kenanganku-blog.html

Miss Nadya said...

nk juin..;)

boleh kan???

Miss Nadya said...

p/s :: betul tu sayang..:)

Miss Nadya said...

done syg..:)

http://missnadya11.blogspot.com/2012/01/giveaway-kenanganku-blog.html

p/s :: curi banner emma untuk
http://www.nornadiah.com/p/exchange-banner.html

kepochicomel said...

hhhi :) dah joined!

tapi kan banner jadi wrne lain,takpe kan >< cbe tgk kat blog tau.

http://sukapadahijau.blogspot.com/2012/01/giveaway-kenanganku-blog.html

Miss Nadya said...

sme2 syg..:)

me_huhu..(,^^)(^^,) said...

i've join for sure :D

visit my blog :)

http://memoriesz-princess.blogspot.com/2012/01/giveaway-kenanganku-blog-by-cik-emma.html

thankies :D

SitiNurZulaikha said...

:) dah join dah, harap sangat menang, sbb first time join contest, ni link ke blog sy..

http://gmfabulous.blogspot.com/2012/01/giveaway-kenanganku-blog.html

Ayie Ayei Aiey Aeiy said...

nak jugakk . :)
http://pwince93.blogspot.com/2012/01/giveaway-kenanganku-blog.html

Eza Boom Boom :) said...

bakal join dear :)

Nida said...

As-salam..

Kak Nida turut serta, moga ada rezeki... ameeeeennn

http://alongnidar.blogspot.com/2012/03/giveaway-kenanganku-blog.html

tq:)

nur_za said...

salam
nur join..
http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/03/giveaway-kenanganku-blog.html
salam perkenalan =)

 
Copyright© All Right Reserved by Cik Emma